top of page

TA KONTAKT MED OSS FOR TILBUD ELLER MER INFO

Tohatsu%20Logo.jpg
     Tohatsu ble grunnlagt i 1932 og er en av verdens ledende produsenter av båtmotorer. Tohatsu sine første utenbordsmotorer ble opprinnelig bygd for japanske yrkesfiskere som ønsket solide, sterke og pålitelige maskiner som kunne takle ekstreme vær- og arbeidsforhold. Motorene fikk raskt rykte på seg for å være særdeles kraftige og driftssikre, og den dag i dag holder Tohatsu denne råsterke posisjonen i markedet.
Tohatsu leverer moderne, stillegående firetaktsmotorer med det nyeste innen teknologi og miljøsertifisering. Det viktigste har alltid vært å tilby solide og pålitelige båtmotorer, som samtidig er rimelige både i drift og innkjøp.
 
Untitled.jpg
5 års garanti i Norge
  Gjennom 60 år har Tohatsu produsert nyskapende produkter av høy kvalitet. Vi er trygge på at kvaliteten holder hva den lover, og er stolte over å kunne tilby deg som ny Tohatsu-eier, en av de beste garantiordningene for utenbordsmotorer som finnes på markedet. Kjøper du din nye Tohatsu hos en av våre 70 autoriserte forhandlere, garanterer vi 5 års problemfri kjøring. 
Tohatsu.png
bottom of page