top of page

TA KONTAKT MED OSS FOR TILBUD ELLER MER INFO

silver-logo.jpg
  De første Silver-båtene så dagens lys tidlig på 90-tallet. Fem ambisiøse menn bestemte seg for å oppfylle barndomsdrømmen og begynte å designe og produsere solide, praktiske og trygge aluminiumsbåter med et tiltrekkende design, som ville tåle Nordens barske værforhold. Siden da har antallet modeller økt og blitt videreutviklet i høyt tempo. Våre Silver-båter gjør seg utmerket for en dagstur på sjøen, for forskjellige typer av vannsport, og er også velegnet som fiske- og transportbåt. Båtene er designet med forbrukeren i fokus og vi streber etter å gi deg muligheten til å følge dine drømmer til sjøs - uansett hva du velger å bruke båten til.
Alle Silver-båter er designet og produsert i Finland.

X-Range

     Båtene i Silver X-serien er vårt modellutvalgs mest slitesterke modeller, hvis skrog-, interiør-, dekk- og setebord er laget av holdbart marine aluminium. Baugen kan enkelt omdannes til et hevet dekk for stangfiske med hjelp av en separat aluminiumskive (tilbehør), og til og med i sternen kan et jevnt dekk lett formes med hjelp av badeplattformene, akterbenken og de foldbare setene. X-seriens aluminiumsbåter passer for såvel året rundt bruk som til fritidsfiske når lettstelthet och holdbarhet er ønsket.
silver-sharkbrx.jpg
I tillegg til det solide og sjødyktige aluminiumsskroget er også innerpanelene, dørken, seteboksene, akterbenken samt de foldbare setene bak i båten laget av solid marinealuminium. De 30 mm tykke aluminiumsrekkene sørger for trygghet om bord. Shark BRX passer for den som ønsker en brukervennlig, solid og allsidig båt.

Y-Range

silver-eaglebrx.jpg
Eagle BRX er en hel-aluminiumsversjon av 2016-modellen Eagle BR. Det romslige akterområdet gjør at denne båten passer perfekt for både fisking og båtturer. En annen ny vri er baugen, som er enkel at transformere for å passe varierende bruk. Denne modellen passer spesielt for fartsentusiasten som verdsetter en solid, brukervennlig og allsidig båt.  
Silver Y omfatter våre hybrid AluFibre-modeller, hvis skrog er av holdbar marinealuminium och interiøret av lettstelt glassfiber. Båtene i Y-serien er de såkalte Silver original-modellene, som er produsert på TerhiTec Oy båtfabrikk i Ähtäri siden 1991. Fra og med modellår 2018 er Silver Y-båtene utenom av ren aluminium och båtens glassfiber interiør er rent hvitt til tonen. Båtene egner seg spesielt for dagsturer med familien i skjærgården og som forbindelsebåt, men vi har også flere alternativer som passer fritidsfiskere.
2018-silver-foxavant.jpg
Nye Fox Avant er en allsidig åpen båt med sidekonsoll, som produseres med Silver-båtenes unike sideboksstruktur. Interiøren er av lett håndterlig glassfiber og skroget er av sterk marinal aluminium. Avant-modellens romslige åpne bue tillater mange bruksområder og den brede sidekonsollen gir god beskyttelse til sjåfør og medpassasjerer.
silver-Wolf br.jpg
En trygg og komfortabel kombinasjonsbåt for hele familien. De to konsollene med vindskjerm og en to-delte dør mellom konsollene, beskytter alle passasjerene fra sjøsprøyt og sterk vind. Båten har to fullt polstrete komfortable seter og nok plass til seks voksne. Døren midt på vindskjermen gir enkel adkomst til forpiggen.
silver-sharkbr y.jpg
En aluminiumsbåt for hele familien som fokuserer på anvendelighet og ergonomi samt tilbyr unike kjøreegenskaper. Den skarpe baugen skjærer seg gjennom bølgene som en drøm, skroget går mykere og er utrolig sjødyktig. Takket være planløsningen, med trappetrinn i baugen og velplasserte rekker, er det enkelt og trygt å stige ombord og å bevege seg rundt i båten.
2018-silver-foxbr-.jpg
Nye Silver Fox BR er en stilig og trygg allsidig familiebåt, som er utstyrt med et helt nytt skrog. Båten er egnet for dagsturer i skjærgården og passer også som en forbindelsebåt til sommerhuset. Et skjermet passasjerom gjør reisen morsommere for både sjåfør, kartleser og passasjerer. Midtgangen i buen gjør det enkelt å stige ombord i båten. Båten har godt om oppbevaringsrom og en 9” Raymarine Axiom –kartplotter/skjerm som standard.
silver-hawk-br.jpg
År 2019 lanserar Silver en helt ny version av storfavoriten Hawk BR. Båtmodellen har förnyats totalt – med bl.a. ett helt nytt skrov och en ny interiör med nya styrpulpeter.
silver-eaglebr y.jpg
En allsidig bowrider for den kravstore båtføreren. Eagle BR kan bli utstyrt med en opptil 200 hk utenbordsmotor, som gir en toppfart på nærmere 45 knop. Den har plass til opptil 8 personer, og har mange nye smarte egenskaper. Fra år 2018 inkluderes en 9" Raymarine Axiom kartplotter i standarpriset.

Z-Range

Den nye Silver Z-serien inneholder fire båtmodeller som alle är laget av glassfiber. Båtene i Z-serien er fremst Day Cruiser-modeller men av den minste Tiger-modellen lanseres en Bow Rider med doble styrekonsoller. Skroget bruker unike, svenske Petestep®-teknologi som gjør Silver Z-modellerne veldig torr fra sjøsprøyt, taus og behagelig at kjøre. Mer informasjon om Petestep®-teknologin kan leses på engelsk her.
silver-raptor-dcz-honda-18-act-01.jpg
Silver Raptor er den første Silver-modellen helt i glassfiber. Den er også Silver-modellutvalgets største båtmodell noensinne. Skroget bruker Petestep®-teknologi som gjør båten taus, tørr fra vannsprut og veldig behagelig å kjøre. Designet av norske design byrået Eker Design AS.
silver-tiger-br-19.jpg
Tiger BRz er Silver nykomling i Z-glassfiberserien og den fascinerer med sitt moderne og stilige utseende. I skrogdesignet har vi benyttet oss av den unike Petestep®-teknologien. Sammenlignet med vanlige v-bunnskrog gjør den båten mykere og mer stillegående i sjøen.
silver-tiger-dc-winner.jpg
Silver Tiger DCz er Silver Z-glasfiberseriens minste båtmodell. Tiger DCz er utstyrt med en fremre kabin, hvor to personer kan tilbringe natten. I akterdekk er der en stor U-sofa som inviterer deg til å tilbringe tid med familie og venner. Alle Silver Z-båtmodeller er blitt designet av norske design byrået Eker Design AS.
silver-viper-dc.jpg
Viper er opp under 7 meter Day Cruiser. Z- serien er kjent for sin höykvalitativ teknologi, Viper er intet unntak. Perfekt standard utrustning og en god planering av fellesområder, Båten har et skandinavisk utseende, meget stilren og med materialer som er lett å vedlikeholde, gjöre rent.
bottom of page