top of page
logo.jpg
    River Boats vennlige og dynamiske formspråk er designet på brukernes premisser, enten det er til sport og fritid, jakt og fiske eller til bruk som slepejolle. River-båtene representerer nytenkning innen design og produktutvikling. River er meget lettplanende, og oppnår stor hastighet, selv med små motorer. Den optimale konstruksjonen av skroget gir meget god stabilitet under alle forhold, samtidig som lav friksjon gir jolla lett fremdrift og lavt drivstoffforbruk. River båtene er produsert siden 1995 og er i ferd med å bli det største varemerket på mindre joller. Båtene er produsert i polyetylen som er ekstremt slagfast og slitesterkt. River båtene har en unik skrogkonstruksjon med ekstrem sidestabilitet.
420.jpg
River-båtene representerer nytenkning innen design og produktutvikling. River er meget lettplanende, og oppnår stor hastighet, selv med små motorer. Den optimale konstruksjonen av skroget gir meget god stabilitet under alle forhold, samtidig som lav friksjon gir jolla lett fremdrift og lavt drivstoffforbruk.
350.jpg
River har en sidestabilitet som er unik og egner seg derfor som et godt verktøy for dykkere. River 350 XR har blitt meget populær blant ungdom i alle aldre for sitt sporty design og gode kjøreegenskaper grunnet en unik skrogkonstruksjon.
290.jpg
River 290 er en av markedets aller beste kombijoller. En jolle som kan brukes både som motorbåt, robåt, slepejolle og biltaksbåt. River 290 XR er i tillegg en fullblods racingutgave for ultimate kjøreopplevelser og sikkerhet.River-båtene er ekstremt lettplanende, med sin moderate V-bunn på 14 grader. En River 290 med en fullvoksen person og 5HK totakt utenbordsmotor gjør ca 12 knop.
bottom of page