top of page
untitled.png
MICORE er svenskproduserte båter som er bygget i kraftig glassfiberlaminat og har førsteklasses sjøegenskaper. Dette er båter med høy kvalitet, utmerket design og overlegen sluttfinish. Velger du en Micore får du mye båt for pengene!
63.jpg
MICORE Xw 63 har eksistert i noen år, men har mottatt en rekke oppdateringer gjennom årene.
Nå også små endringer i skrog, ny innerliner, innredning og i ny forkledning. Dette skroget er kåret til Årets båt flere ganger i Finland! Båten er godt testet av både båtpresse og båtfolk, og alle er enige, en konge blant bølgene! 
57.jpg
Micore Xw57 er en liten racerbåt og har fremfor alt et meget effektivt skrog som går høyt og lett. Nesten litt ”fjærende” på et vis som gjør at man ikke får harde slag – men en trygg, myk ferd over sjøen. Micore Xw57 kom på markedet i 2019 og har blitt godt mottatt av de mange som ventet på båten og de som lærer å kjenne Micore for første gang.
48 SC.jpg
Micore Xw48sc er oppfølgeren av suksessbåten Micore 480sc Offshore. Modellen er omtrent lik, men har fått et mer moderne uttrykk og flere grafiske detaljer. Sjøegenskapene er førsteklasses og båten beveger seg svært smidig også i grov sjø.
53.jpg
Micore Xw53cc er det siste tilskuddet i Micorefamiljen.
Denne gangen har de dratt litt mer til den robuste siden av båtverdenen og forsøkt å overføre SUV-tankegangen over til familiebåter. Med høyere fribord og kraftigere relingslist får man følelsen av en større båt. Sjøegenskapene er førsteklasses, og båten sitter utrolig bra også i grov sjø.
micore628cc-15.jpg
Denne modellen har eksistert i noen år, men har fått en rekke oppdateringer gjennom årene. Båten er tidligere kåret til "Årets Båt" i Finland. Den er gjennomtestet av både båtpresse og båtfolk – alle er forente om at dette er en konge i bølgene! En av bransjens mest kvalifiserte båtkonstruktører har tegnet skroget på denne modellen.
Motor-boatMicore-570CC.jpg
Dette er blitt en bestselger! Med sin tidløse design og at den passer til det aller meste, gjør at båtfolk langs hele kysten omfavner den. Dette er en fantastisk velbygd båt som garantert vil gi deg mange fine dager på sjøen.
micore-480.jpg
Micore 480br er en videreutvikling av Micore 480sc der br står for bow-rider. Skroget på 480br er det samme havvennlige skroget som 480sc. Denne modellen er utstyrt med en kasse på hver side og har en dør i midten. Konstruksjonen med døren i midten var sentral da vi designet båten. Vi ønsket ikke at to dører skulle åpne, men ønsket at det skulle være enkelt å flytte i båten, noe som resulterte i en eksklusiv løsning med dører og plater laget av syrefast stål.
550CC.jpg
Micore 550cc Classic er den modellen vi har solgt mest av. Ikke rart, den har både utseende, og har overlegen sjøegenskaper! En praktisk, rimelig og pålitelig båt som er lett å vedlikeholde. 550cc er en videreutvikling av bestselgeren Micore 500 hvor skroget har blitt utvidet med en halv meter, og det betyr bedre plass og en mer stabil hav. Båten har en tøff og praktisk midtkonsollen (derav navnet cc = Center Console) Bedre beskyttelse, mye penere paneler og bedre plassering av instrumentene er denne konsollen makt vis-à-vis sin forgjenger.
460 fishing.jpg
Med et lettkjørt og imponerende stabilt skrog på Micore 460 Fishing, håper vi denne modellen vil appellere til mange innen sporten. Båten har en V-bunn på 16 grader som gjør at du blir myk selv i tøffere hav. Mange andre båter i denne størrelsen har flat bunn.
460 flexible.jpg
Micore 460 er tilgjengelig i en variant vi kaller Fleksibel, da navnet antyder at det er en fleksibel båt som kan tilpasses kundens behov. Det som skiller seg fra Fiske-modellen i standarddesign er at luken i baugen er mindre på Fleksibel. Micore 460 er en stabil båt som har mange bruksområder. Skroget har en lett høvlet V-bunn på 16 grader og er beregnet på motorer opp til 50 hk.
bottom of page