top of page
GeMi%20logo%20blue_white.jpg

     GeMi Boats er et norsk båtmerke som lager solide og sjøsterke aluminiumsbåter i høy kvalitet. Alubåtene er spesielt utviklet og tilpasset til de barske forhold som vi ofte opplever langs norskekysten. Aluminium er lett, sterkt og krever lite vedlikehold. Konstruksjonen og designet av GeMi alubåter bygger på gjennomtenkte og velprøvde løsninger.

GeMi Boats er derfor svært holdbare, nesten vedlikeholdsfrie og tåler mange års krevende bruk året rundt.

Gemi_alubåd_530 cc.jpg

GeMi 530CC er en solid, allround aluminiumsbåt (fiske/turbåt) på 17 fot i høy kvalitet og med mange gode detaljer. Båten er bygget for bruk året rundt under norske forhold. En rimelig båt i sin klasse med god plass, lastekapasitet og meget gode sjøegenskaper.

Anbefalt motorstørrelse 50-100 hk.

630br.jpg

GeMi 630 BR er en 21 fots solid, allround bowrider i aluminium som er perfekt til helårsbruk, fiske og dagsturer med venner og famile. Båten er bygget i de beste materialer og har mange gode detaljer. Med kalesje og dieselvarmer kan båten brukes året rundt. Dette er en rimelig båt i sin klasse med god plass, stor lastekapasitet og meget gode sjøegenskaper.

Anbefalt motorstørrelse 115-150 HK.

730br.jpg

GeMi 730 CC er en stor og sterk skjærgårdsjeep/landstedbåt (24 fot) i aluminium. Båten er perfekt til fiske, transport og dagsturer  med venner og famile. Båten er solid bygget i høy kvalitet og med mange gode detaljer. Den tåler tøff bruk året rundt, og krever lite vedlikehold. En rimelig båt i sin klasse med god plass, stor lastekapasitet og meget gode sjøegenskaper. Anbefalt motorstørrelse 115-300 HK.

730bf.jpg

GeMi 730 BF er en stor og sterk Big Fish skjærgårdsjeep som er perfekt til fiske, transport og dagsturer  med venner og famile. Styrekonsollen er utstyrt med et kraftig halvtak, som gir god beskyttelse mot vær og vind. Skroget er solid bygget og med mange gode detaljer. Båten tåler tøff bruk året rundt, og krever lite vedlikehold. En rimelig båt i sin klasse med god plass, stor lastekapasitet og meget gode sjøegenskaper. Anbefalt motorstørrelse 115-300 HK.

630 CC.jpg

GeMi 630 CC er en 21 fots solid, allround skjærgårdsjeep/landstedbåt i aluminium som er perfekt til fiske og dagsturer med venner og famile. Båten er bygget i høy kvalitet og med mange gode detaljer. Båten tåler tøff bruk året rundt, og er lett å vedlikeholde. En rimelig båt i sin klasse med god plass, stor lastekapasitet og meget gode sjøegenskaper.

Anbefalt motorstørrelse 90-150 HK.

630bf.jpg

GeMi 630 BF er en solid, allround skjærgårdsjeep/landstedbåt (21 fot). Båten er utstyrt med et solid halvtak med front- og sideruter i herdet glass. Det er kjekt å ha når solen glimrer med sitt fravær. Båten er bygget i høy kvalitet og med mange gode detaljer for aktive fiskere. Båten tåler tøff bruk året rundt, og er enkel å vedlikeholde. En rimelig båt i sin klasse med god plass, stor lastekapasitet og meget gode sjøegenskaper. Anbefalt motorstørrelse 90-150 HK.

730cc.jpg

GeMi 730 BR er en 24 fot stor og sterk bowrider i aluminium. Båten har kalesje og dieselvarmer, og er derfor velegnet til helårsbruk, transport, fiske og dagsturer med venner og famile. Båten er kraftig bygget i de beste materialer og med mange gode detaljer. Her får man mye båt for pengene - god plass, stor lastekapasitet og svært gode sjøegenskaper.

Anbefalt motorstørrelse 150-300 HK.

Gemi800_flottbåt.jpg

GeMi 800 CAB er en stor og solid kabinbåt, pilothus, styrhusbåt - kall det hva du vil. Med sitt store og sjøsterke skrog, trygge seilegenskaper og fleksible innredning, kan denne båten løse krevende oppgaver året rundt. Kabinen kan bygges enten som walk around eller i full bredde. Ståhøyde er ca 190cm. Kabinen kan innredes med opp til 10 sitteplasser. Det er god uteplass på for- og akterdekk. På taket kan man frakte gods eller speide etter hval. Dette er et godt valg som arbeidsbåt, passasjerbåt eller til transport over lengre avstander.

bottom of page